opleiding Lymphomed - Lymphomed

Ga naar de inhoud
OPLEIDING LYMPHOMED
LYMPHOMED
erkende therapie

LYMPHOMED OPLEIDINGEN
Welke opleidingen zijn er:
Wij kennen 3 opleidingen voor de Lymphomed:
  1. basis cursus Lymphomed
  2. gevorderde cursus Lymphomed
  3. pijnbestrijding Lymphomed cursus

Bij levering van uw Lymphomed Basis cursus Lymphomed
De basiscursus en examen voor 1 persoon zitten inbegrepen in de totaal prijs van de Lymphomed. Die komen er dus niet nog eens extra bij. De basis cursus (examen) wordt in Heesch gegeven, maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit bij uw praktijk (of thuis) te laten plaats vinden (meerprijs alleen km kosten).
Wij geven dieze cursus liefst persoonlijk. Zo kunnen wij rekening huden met uw voorkennis en vandaaruit verder op de inhoud ingaan. Bekende dingen wolt u toch niet opnieuw horen?
Mocht u ook personeel laten werken met de Lymphomed, dan maken wij een voorstel om dat op uw lokatie te verzorgen.

Lymphomed cursus voor gevorderden
Na een periode gewerkt te hebben met de Lymphomed kan het zijn dat u meer programma's wil gaan gebruiken.
In deze cursus wordt de lymfedrainage herhaald (vooral van het boven lichaam). Daarna volgen alle mogelijke behandelingen die in uw Lymphomed zitten, uitgezonderd de "pijn programma's." Vet verbranden, spieren steviger maken, tennis elleboog en nog vele andere programma's.
Desgewenst sluit u deze cursus af met een examen. U krijgt een praktisch boek cursus Lymphomed voor gevorderden.
Heeft u personeel dan organiseren wij de cursus natuurlijk voor jullie allemaal.

Cursus pijnbestrijding met de Lymphomed
Pijnbestrijding wordt in veel praktijken toegepast. Uw Lymphomed heeft ook diverse programma's voor pijnbestrijding. Waarom zou u die dan niet gebruiken? Wij geven deze cursus op de door u gewenste plek.
Ook voor uw eventuele medewerkers kan deze cursus aan allen tegelijk gegeven worden. U krijgt natuurlijk ook weer een boek pijnbestrijding Lymphomed. en wat extra programma tekeningen van vele goede pijnbestrijdingen met de Lymphomed mogelijk. Deze zijn geschreven en uitgetest door onze praktijk voor welzijn.

Na scholing Lymphomed, nieuwe medewerkers?
Als u nieuw personeel heeft aangenomen is het goed die door ons te laten opleiden. Laat ze niet van elkaar leren. Dit is gevaarlijk. Wij zien vaak dat fouten die er bij uw personeel zijn ingeslopen, zo ook als waarheid verteld wordt aan de nieuwe krachten. U kunt bij de herhaal cursus ook het bestaande personeel opnieuw betrekken, om te zien of alles (nog) goed blijft gaan. Wij halen dan de kleine foutjes van uw bestaande personeel er ook uit.

Moet ik aantekeningen maken tijdens een cursus?
Bij iedere cursus krijgt u een boek. Dit is vooral praktisch gericht, met alle achtergrond kennis die nodig is om een programma goed te geven met de Lymphomed. In de basis cursus Lymphomed staat ook iets beschreven over problemen met de Lymphomed. In het begin gaat er wel eens iets mis, omdat de Lymphomed heel veel veiligheid in zich heeft. Automatisch worden eventuele fouten niet doorgevoerd door de Lymphomed. U denkt dan: "Hij doet het niet". Dan hebben wij in ons basisboek Lymphomed een lijst gemaakt.
Als hij dit doet, dan moet u.... enz.Als dat niet helpt dan moet u.... En zo verder. de laatste opmerking is neem contact op met de Praktijk voor welzijn. Maar dit komt zelden voor dat u dit moet doen. Meestal betreft het een bedieningsfout.

opleiding Lymphomed
cursussen voor de Lymphomed
cursussen Lymphomed
(bij)scholing Lymphomed
opleiding Lymphomed
opleiding Lymphomed
praktijk voor welzijn erkende therapie
Praktijk voor welzijn
Bachlaan 51, 5384 BL Heesch 0412 - 45 48 61
Lymphomed erkende therapie
importeur, reparateur en onderwijs Lymphomed
Terug naar de inhoud